Home Viata la tara El le vestea cuvantul

El le vestea cuvantul

634 views

Era darul cel mai mare pe care Isus il oferea multimilor care, obosite si asuprite, alergau la el.

Un cuvant care, reveland si facand sa se simta iubirea Tatalui, dadea din nou speranta si viata, lumina si tarie. Astazi Isus continua sa dea acest dar minunat. Noi vrem sa-l primim! Ni-l ofera, in special, in celebrarea euharistica duminicala.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.