Iata, vin ca sa fac vointa ta, Dumnezeule!

1128

Autorul Scrisorii catre Evrei citeaza Psalmul 40, in care cel care se roaga il profeteste pe Mesia.

Acesta nu va oferi animale lui Dumnezeu pentru a-si exprima adoratia sa, ci propriul trup. Isus Cristos a implinit aceasta profetie. S-a oferit pe sine Tatalui pentru a implini in intregime vointa sa si astfel sa-i aduca slava.

Iti multumesc, Isuse, pentru posibilitatea de a-ti oferi “sacrificii spirituale”. Cand imi dai harul de a fi ascultator fata de cuvantul tau, mai ales cand iert, cand am rabdare si sunt amabil cu fratii mei.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”