Nu astepta deloc sa te intorci la Domnul

523

Nu este prima data cand de la cuvantul lui Dumnezeu aud aceasta invitatie, nu stiu insa daca este ultima. 

Ajuta-ma, Duhule Sfinte, sa ader cu mai multa hotarare la Domnul Isus, sa schimb acele aspecte ale vietii mele care stiu ca nu sunt conforme cu dorintele sale! Sustine-ma in a trai cu seriozitate apropiatul timp al Postului Mare, cu toate ajutoarele pe care acesta mi le ofera!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”