Nu te voi mai lasa, nici nu te voi abandona

608

Autorul Scrisorii catre Evrei aminteste aceasta promisiune a lui Dumnezeu facuta poporului in pustiu, inainte de a intra in Tara Promisa. 

Aceste cuvinte au dat curaj, speranta si tarie de a persevera poporului obosit si descurajat de atunci, precum si comunitatii crestine de la inceputuri, care traia in vremuri dificile si de persecutie. Promisiunile lui Dumnezeu sunt vesnice. Oare nu ne vor da incredere, speranta si capacitate de marturie si noua, crestinilor de astazi?

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”