Home Stiri agricole Unde gasesti echipamente si utilaje performante?

Unde gasesti echipamente si utilaje performante?

824 views

Nu este uşor să te hotărăşti în favoarea achiziţionării unui utilaj sau a unui echipament agricol, logistic, silvic, pentru construcţii sau pentru domeniul industrial.

Există foarte multe criterii de care trebuie să ţii cont, mai ales că investiţia este destul de mare pentru orice afacere, chiar dacă alegi un produs nou sau deja folosit.

În cazul în care nu eşti limitat de buget şi poţi cheltui oricât, soluţia optimă este achiziţionarea unui utilaj sau echipament nou. Beneficiile acestuia sunt nenumărate: se află în garanţie, este prevăzut cu ultima tehnologie din domeniu, are toate actele şi, în plus, îţi oferă ocazia de a beneficia de finanţare din fonduri europene sau în leasing. În general, un echipament sau un utilaj nou poate avea o perioada fără costuri suplimentare de până la cinci ani. Dacă eşti interesat de un astfel de produs, trebuie să apelezi la o companie specializată, serioasă şi cu renume pe piaţă, cum este Lift Truck Utilaje. Această companie din Bucureşti deţine o vastă experienţă în domeniu şi personalul se află mereu într-un proces de pregătire şi perfecţionare, pentru a oferi servicii optime afacerii tale. Lift Truck Utilaje comercializează şi accesorii sau piese de schimb pentru o gamă vastă de utilaje de ridicat, utilaje multifuncţionale, echipamente telescopice, obloane hidraulice, nacele de lucru la înălţime, cilindri hidraulici şi carosări autocamioane.

La Lift Truck Utilaje, găseşti următoarele echipamente:
–    obloane hidraulice, obloane coloană şi rampe hidraulice;
–    macarale pentru construcţii montate pe camion şi staţionare, maritime, forestiere şi de reciclare;
–    accesorii diverse pentru macarale: furci de paleţi, graifere, rotatoare hidraulice;
–    rampe de încărcare/descărcare din aluminiu;
–    lifturi container cu cârlig (Hooklift) şi cu braţe fixe sau telescopice (Skip Loader);
–    lanţuri antiderapante pentru autoturisme şi autocamioane, dar şi lanţuri, palane şi chingi pentru asigurarea şi manipularea mărfurilor;
–    nacele de lucru la înălţime cu braţ telescopic sau nacele tip foarfecă;
–    piese de schimb: motoare electrice, electrovalve, pompe hidraulice, grupuri electrohidraulice etc.

Dacă banii constituie o problemă şi vrei să faci economie prin cumpărarea unor echipamente şi utilaje la mâna a doua, trebuie să ţii cont că achiziţia unui camion carosat cu macara de construcţii, reciclare sau forestieră, lift de container, platformă de lucru la înălţime şi oblon hidraulic nu este deloc la fel cu achiziţia unui utilaj de construcţii sau de manipulat: telehandler, excavator, încărcător, stivuitor şi aşa mai departe. Atât utilitarele, cât şi camioanele carosate cu echipamente de ridicat trebuie să îndeplinească condiţiile de omologare RAR şi de autorizare ISCIR, prin urmare este necesar să cumperi doar produse care au toată documentaţia pentru autorizare: facturi de vânzare – cumpărare, cărţi şi manuale tehnice, certificatele de conformitate originale şi proiecte de montaj.

În cazul în care ai decis să cumperi echipamente şi utilaje second hand, este nevoie să le faci reviziile şi reparaţiile nu numai pentru îndeplinirea condiţiilor de omologare şi autorizare, ci şi pentru a te asigura că ele funcţionează cum trebuie şi nu pun pe nimeni în pericol. Şi în acest caz, Lift Truck Utilaje îţi poate fi de folos, această firmă fiind specializată şi în service şi reparaţii de utilaje pentru numeroase domenii.

Pentru ce servicii poţi apela la Lift Truck Utilaje:

–         consultanţă şi documentaţie pentru autorizarea ISCIR şi RAR;

–        intervenţii rapide pentru revizii, întreţinere şi reparaţii de echipamente şi utilaje hidraulice, toate la sediul clienţilor.

–        reparaţii grupuri electro-hidraulice, circuite hidraulice şi cilindri hidraulici;

–        montaj, revizii, service şi reparaţii pentru lifturi container cu cârlig sau braţe fixe şi telescopice;

–        service utilaje de ridicat şi echipamente multifuncţionale;

–        montaj, reparaţii, service şi revizii pentru macarale montate pe camion pentru construcţii, reciclare şi forestiere;

–        montaj, service, revizii şi piese de schimb pentru obloane hidraulice;

–        prelucrări mecanice: strunjire, sudură, frezare, debitare mecanică şi cu plasmă cu echipament CNC;

–        proiectare, producţie şi service suprastructuri speciale, carosări diverse: box, bene basculabile, compactoare de gunoi, platforme cu obloane şi vidanje.