A venit la Isus un lepros, care i-a spus: “Daca vrei, poti sa ma cureti”

531

Isuse, cu adevarat nimic nu este imposibil pentru tine.

Vin si eu la tine, cu umilinta si incredere. Tu poti sa ma purifici de pacatul meu! Ochii inimii mele vor putea astfel sa-l vada pe Tatal si eu voi sti cum sa il iubeste pe fratele meu! Isuse, ai mila de mine!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. “La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. “Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea “Isus cel Inviat”