Home Evenimente AGRO TV – TRANSMISIE LIVE, JOI, ORA 12, DE LA DESCHIDEREA AGRARIA,...

AGRO TV – TRANSMISIE LIVE, JOI, ORA 12, DE LA DESCHIDEREA AGRARIA, CEA MAI MARE EXPOZIȚIE AGRICOLĂ DIN TRANSILVANIA

710 views

AGRO TV transmite live, pe TV, FACEBOOK si YOUTUBE, joi, de la ora 12:00, deschiderea Agraria, cea mai mare expozitie agricola din Transilvania.

Ajunsă la cea de a 23-a ediție, AGRARIA are loc anul acesta în perioada 6 – 9 Aprilie 2017, în Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, județul Cluj. AGRARIA promite și în 2017 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Agraria nu se prezinta doar ca o expozitie agricola, ci are si rol de platformă de comunicare optimă, unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Agro TV – Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc – este prezenta la cea mai mare expozitie agricola din Transilvania cu o echipa de zece jurnalisti. Acestia vor reda zilnic fiecare moment de la Agraria. Informatiile vor fi disponibile atat pe TV, cat si pe www.agro-tv.ro, dar si pe aplicatia Agro TV.

Joi, de la ora 12, postul nostru de televiziune va transmite live festivitatea de deschidere a Agraria. Imaginile vor putea fi urmarite atat pe tv, cat si pe canalul nostru de YouTube si pe pagina de Facebook Agro TV. Dupa-amiaza vom continua seria transmisiunilor in direct cu imaginile de la standul Maschio Gaspardo.