Daniel Constantin (ex-MADR): Din păcate bugetul pentru irigații pe 2016 va fi afectat

484

Reprezentantii partidelor politice din  opoziție au criticat dur varianta de buget propusă de Guvernul Cioloș și au afirmat că în 2016 investițiile făcute de stat vor fi mai mici decât în 2015. Cu noul buget vor avea de suferit, printre altele, și sistemul de irigații propus de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, în timpul mandatului său.

“Plecăm în bugetul din 2016, de la o premisă foarte clară că investițiile vor fi mult mai mici decât în 2015, iar acesta este un lucru care ne nemulțumește pentru că neavând investiții, nu putem să continuăm ritmul de creștere economică pe care l-am cunoscut până în prezent, iar acel 4,1 % prognozat riscă să fie pus în dificultate.

Mai dau un exemplu: pe zona de agricultură. Am avut o discuție cu actualul ministru, cu dl. Irimescu și am văzut bugetul pe anul 2016. (…) Din păcate, bugetul pentru irigații va fi afectat. Dar există bunele intenții. Domnul Irimescu vrea să continue programul de irigații”, a declarat Daniel Constantin, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul partidului pe care îl  reprezintă.